Oplossingen

 

Unlimit-IT focust op het integreren, stroomlijnen en automatiseren van de core business en administratieve processen. Door een weldoordachte combinatie van de allernieuwste platformen, frameworks en cloudtoepassingen gaan we uiterst snel en kostenefficiënt te werk. Op die manier zijn we als totaalleverancier in staat om bedrijven en hun medewerkers te laten focussen op het behalen en maximaliseren van hun bedrijfsdoelstellingen. 

 

 

 

 

YIELD

 

Het ERP voor iedere branche

 

Met Yield_ERP hebben wij onze eigen in-house all-in-one-oplossing ontwikkeld.  Yield-ERP is een blokkendoos, waarmee we voor u de juiste bouwstenen voor uw bedrijfsprocessen aan elkaar koppelen. Automatiseren van uw workflows ging nog nooit zo snel.

Ons X-Frame zorgt ervoor dat de juiste mix van functionaliteiten in geen tijd voor u kan worden gekoppeld. Snel en efficiënt uw workflow stroomlijnen. Dienen we nog wat te finetunen? Met plezier, maatwerk zit in ons DNA 

De kant-en-klare bouwstenen van YIELD-ERP:

 • Projectbeheer: Volledig op maat uw projecten creëren en beheren
 • Aankoopbeheer: Een overzichtelijk beheer van uw leveranciers & bestellingen
 • Voorraadbeheer: Beheer en plan in real-time uw voorraden
 • Klantenbeheer (CRM): eénvoudige opvolging van uw klanten, offertes en orders  uw klanten
 • Medewerkers:
 • Planning: Uitgebreide planningsmogelijkheden voor uw projecten, orders, medewerkers en materiaal
 • Uurregistratie: Registratie en opvolging van de uren op elk project
 • Documentenbeheer: Al uw documenten overzichtelijk beheren, structureren en archiveren.
 • Dashboards: Real-time management info via aantrekkelijke dashboards
 • Rapportage: Uitgebreide rapportagemogelijkheden van alle beschikbare data met onze krachtige rapportagetool
 • Facturatie: Beheer van uw factureren en credit nota’s op een efficiënte wijze
 • En nog veel meer….

 

DIGITAL WORKPLACE

De meest moderne werkplek met Office 365

 

Onze werkomgeving verandert en evolueert met rasse schreden. Blijf de concurrentie voor! Met Microsoft Office 365, Sharepoint & Dynamics voorzien we u van de meest moderne werkplek.

Integreer uw volledige bedrijfsvoering in 1 veelzijdig platform, altijd up-to-date via de cloud. Deel uw communicatie, werk efficiënt samen, van waar en wanneer u maar wil, op ieder apparaat naar keuze en zoveel meer…

 • Krijg meer gedaan met de office-apps en de online bestandsopslag om de productiviteit te verhogen
 • Werk beter samen met zakelijke e-mail, een hub voor teamwerk en andere oplossingen die je ondersteunen bij het samenwerken, delen en communiceren
 • Bouw je bedrijf op door éénvoudig gebruik te maken van line-of-business-apps en andere tools die je helpen meer klanten te maken en efficiënter te werken
 • Bescherm je gegevens met de ingebouwde tools voor privacy en compliance om je bedrijf tegen externe bedreigingen en datalekken te beschermen
 • Veréénvoudigd voor jou met het intuïtief instellen en beheren van gebruikers, apparaten en gegevens

 

Meer weten?

 

 

MAATWERK

Software op maat, snel en zonder zorgen 

 


Voldoen onze standaardpaketten niet aan uw wensen? Geen nood! Wij ontwikkelen een software pakket dat 100% op uw maat is geschreven en doet wat je er zelf van verwacht. 
Voldoen onze bestaande paketten gedeeltelijk? Nog beter! Dan nemen we een vliegende start door wat extra maatwerk toe te voegen. 
Voldoet uw eigen software niet meer of wenst u die toch verder uit te breiden? Ook goed! Wij linken gemakkelijk met jullie pakket en bezorgen het een absolute meerwaarde. 

Door gebruik te maken van het award-winning App Framework slagen wij erin op een heel efficiënte en snelle manier software op maat op te leveren. De gebruiksvriendelijk  en attractieve interface zorgt er tevens voor dat iedereen uw business applicatie met het grootste gemak omarmt. 
 

Meer weten?

 

 

 

360° IT-SUPPORT

Spendeer jij teveel tijd aan je IT en te weinig aan je core business? Wij verzorgen met plezier de IT van jouw KMO. Met onze persoonlijke aanpak, weg van de anonieme callcenters, bieden we uw bedrijf de ondersteuning en het advies op maat. Dit is geen cliché, maar onze missie! Wij maken IT éénvoudig en toegankelijk voor iedereen.

WEBDESIGN

Uw online visitekaartje als uitstraling

 

In onze digitale wereld is een interactieve website vandaag voor ieder bedrijf onmisbaar geworden. Uw website is vaak het eerste contact dat prospecten en klanten met uw bedrijf maken. Een professionele uitstraling van uw digitaal visitekaartje is daarom onontbeerlijk. Wij denken en bouwen graag met u mee. 
- 100% op maat van uw bedrijf
- Volledig mobiel en responsive (op elk toestel toegankelijk)
- meer dan enkel uw visitekaartje
- Zichtbaarheid op Google
- Eigen beheer
- Veilig en conform de privacy wetgeving

 

Meer weten?