Over ons

Wat doen we wie zijn we

Unlimit-IT is een trendy en ambitieus internetbedrijf, gevestigd in Meerhout. Unlimit-it IT werd opgericht als spin-off van XiTexhniX (Software for Science), dat inmiddels meer dan 20 jaar gespecialiseerd is softwareoplossingen voor wetenschappers. Om een antwoord te bieden aan de stijgende vraag van onze klanten naar geïntegreerde en veréénvoudigde oplossingen voor hun business en administratieve processen te beheren, werd besloten om Unlimit-IT in het leven te roepen.

 

Vandaag bestaat ons team uit een gezonde mix van jong geweld en ervaren rotten. De combinatie tussen het eindeloze enthousiasme en de ervaring om projecten tot een goed einde te brengen,  zorgt voor een ongelooflijke dynamiek, waardoor projecten boven verwachting worden afgeleverd. De gedeelde passie voor IT motiveert ons elke dag opnieuw om op het scherpst van de snee onze doelstelling na te streven: Software veréénvoudigen en toegankelijk maken voor iedereen. 

 

 


Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Albert Einstein

Missie

Make IT Simple !

Unlimit-IT streeft er elke dag naar de vaak complexe wereld van software te veréénvoudigen en toegankelijk te maken voor iedereen. Ieder bedrijf is uniek en verdient haar unieke oplossing. Door op een gebruiksvriendelijke en attractieve wijze uitsluitend te voorzien wat effectief nodig is, gaan medewerkers software omarmen. Dit doen we door onze bedrijfsexpertise te combineren met een totaalpakket aan oplossingen op maat van onze klanten. 


One Together Everyone Achieves More